12.12.13

Autoaddikti

Jep, tänään sen viimeistään huomasin. Olen autoaddikti.

Ostettiin kesällä auto, koska muutettiin kauemmas keskustasta, työmatkakin hiukan piteni ja kulkeminen eripuolille Etelä-Suomea koiran kanssa sukuloimassa helpottuisi. Ostos oli erittäin hyvä päätös ja helpottaa arkea selkeästi, kaupassa käyntikin on paljon simppelimpää kun pystyy kerralla ostamaan enemmän, eikä tämän vuoksi tarvitse ravata useaan  kertaan viikossa kaupassa.

Noh, tämän ei todellakaan pitänyt olla mikään yksityisautoilun puolustuspuhe (suosin myös julkisia!). Tänään nimittäin uskollinen ystäväni teki minulle temput. Tai no, itseasiassa mä tein temput sille, josta ite kärsin seuraukset. Olin lähdössä töihin kiireen vilkkaa, tarkoitus oli käväistä postissa lähettämässä joulukortit matkaan. Hipsin hissillä odottavasti ja kiireisin fiiliksin kellarikerrokseen ja sieltä auton luo halliin.

Painoin avaimista ovia auki, mutta mitään ei tapahtunut, no aina välillähän se reistailee - ehkä avaimista on patterit lopussa? Heitin laukun pelkääjän paikalla ja avaimet virtalukkoon, turvavyö päälle ja starttaus. Auto? Haloo? Yskäise edes?

Olin sitten edellisenä iltana unohtanut irrottaa erillisen penkinlämmittimen tupakinsytyttimestä, ja yön aikana se oli mukavasti tuhlannut kaiken akun. Jes, kiitos vain! Nyt jää sitten joulukortit lähettämättä ja töistäkin vielä myöhästyn - itkuhan siinä tuli. Tavallinen reaktio mulle, kun taphatuu jotain yllättävän ikävää, joka pilaa suunnitelmat eikä itse voi vaikuttaa asiaan. Jep, itkupilli.

No ei muuta kun pikapikaa kortit takas kämpille ja juoksujalkaa bussille. Lopulta en myöhästynyt töistä minuuttiakaan ja joulukortit ehtii lähettää vielä huomennakin. Auto sensijaan ei käynnistynyt edes kaverin auton avustuksella, joten ihana avokki ( ihana sana jesss) kävi kultaisesti ostamassa akkulaturin, ja katsotaan osattaisko sillä ladata se akku taas toimintavalmiuteen- viikonloppuna olisi ihan jäätävästi menoa ja touhua johon tarviin meidän AUTOA! Joten hope so osataan hoitaa homma.

Tällainen tarina tänään, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti