16.12.13

Viikonlopun kattaus

Eilen sunnuntaina meille tuli hieman ruokavieraita kun vanhempani, mummi ja mummin mies sekä siskoni tulivat kylään. Kaiken kanssa tuli ihan mieletön kiire, kun rikki mennyt auto ei ole tullut kuntoon. Autottomuuden takia en ehtinyt tehdä valmisteluita ja kaupassa käyntiin meni enemmän aikaa ym. 


Kattaukseen oli tarkoitus lisätä keskimmäisiin tuoliin lampaantaljat, jotka ovat edelleen kaupassa. Lisäksi jouluista fiilistä lisäämässä piti olla joulukuusi, joka myöskin on edelleen hankkimatta. Katsotaan ehdinko edes täksi jouluksi kuusta saamaan, kun tarkoitus olisi jo perjantaina lähteä Tampereelta pois, eikä sitä kuusta kai yhen illan takia kannata hankkia.. :/ Olisin halunnut tehdä myös kukka-asetelman jouluruusua käyttäen, mutta onneks mummi toi tullessaan tuollaisen kukan joka oli kuin nenä päähän tähän pöytään!


Metsänantimista sain koristeet tehtyä lautasille - katajan oksa, puolukan varpu ja kanervan latva pääsivät samaan kimppuun juuttiköydellä sidottuna. Tarkoitus oli laittaa vielä kanelitanko, mutta noh, kiire yllätti.

Päivä oli ihana! Oli kiva syödä kauan ja jutustella niitä näitä, kitaran säestyksellä päädyimme hiukan laulelemaan niin joulu- kuin muitakin lauluja. Sisko jäi vielä yöksi ja katsottiin yks leffa ja otettiin rennosti. Täydellinen sunnuntai! Hetki sitten saattelin siskon takaisin kotimatkaan kohti Helsinkiä, ja nyt odottelen kotosalla jospa autokorjaaja ottaisi pian yhteyttä.. Oon niin turhautunut ton auton kanssa :(

Tässä ainut kuva musta, josta edes saa vähän selvää :D Ei oikein ollut muilla tuon mun kameran käyttö hallussa, hih..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti