20.1.14

It's freeeezing out there!

Hitaat aamut on ihan parhaita. Silloin on parasta syödä hitaasti pitkällä kaavalla aamupala ja lukea samalla kirjaa tai katella jotain kivaa ohjelmaa. Tällä kertaa aamupalaksi valikoitu kauraleipää (jossa ei ole yhtään vehnäjauhoja!), persimon, chia-siemeniä soijajogurtilla ja pähkinöillä sekä vihreetä teetä. Joo, vaikka ruokahalu on aika hyvä tällä hetkellä ton liikunnan lisääntymisen myötä, niin en kyllä jaksanu syödä kaikkea :D Toinen leipä ja persimon sai odotella seuraavaa masun murinaa.




Pakkasta on riittäny viime päivinä, mutta niin on myös aurinkoa! Luonto on juuri nyt niin upea, kun puut on lumen peitossa ja kaikki kiiltelee auringon kylpiessä hangilla. Valtavan upean näköstä, eikä sitä pysty mitenkään kuvailemaan ellei itse näe.



Haaveilin jo viime vuonna suksista, pitäisköhän ne hankkia tänä vuonna? Oon hiihtäny viimeks yläasteella. Öhh, kymmenen vuotta sitten. Hiihto on kyllä niin tehokas liikuntamuoto, jossa koko kroppa tekee töitä. Pelottaa vaan se, että jääkö sukset varaston perälle heti alkuhuuman jälkeen niin kuin luistimille kävi muutama vuosi sitten? Hmm.. pitää harkita vielä vähän..



Onneksi kävelylenkit on ilmasia - ja pakollisia myös tuon nelijalkaisen vuoksi. Koira parka palelee, mutta harmi kun ei kenkiäkään ressukka huoli. Pitäis ostaa jotkut tukevat ja mukavat pikku popot pienelle ja pikkuhiljaa tottuttaa kaveria niihin. Itellä on kyllä erittäin lämmintä tallustaa joululahjaksi saamillani huopikkailla mutta toi rimppakinttu onkin sit ihan eri juttu. Onneks sillä on toi toppatakki karvakauluksella niin pitää sentään suurimman osan tosta kropasta lämpimänä :D




Huomenna taas perusteiden pariin Poltteelle! Nyt ollaan käyty läpi kahvakuulalla etuheilautus, kyykkyjä, tasapainoa, lämmittelyitä.. Toi lämmittely on ehdottomasti mun heikkolenkki. Kyllä mä aina vähän juoksen ja teen muutaman sarjan tulevaa liiketta pikkupainoilla ja useammalla toistolla, mutta pitäis kunnolla käydä läpi kaikki nivelet ennen kun lähtee repii noita tankoja ylös. Tästä seurasi nimittäin TAAS pakaran venähdys.. Eihän tuosta aikasemmasta ole kuin viikko. Onneks sentään eri pakara. Tyhmästä ja laiskasta päästä kärsii koko paketti, joten ens kerralla panostan kyl tähän puoleen. Onneks pakara tuli kuntoon ja nyt seuraavana päivänä. Huomenna käydään läpi työntöjä! Jes :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti